Binnen schilderwerken

Schildersbedrijf Randall is gespecialiseerd in alles dat met binnenschilderwerk te maken heeft. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht, en ook bewoners van monumentale panden kunnen rekenen op goede kennis van zaken.


Voor het binnenschilderwerk in uw woning of bedrijfspand maken wij gebruik van professionele en milieuvriendelijke op water gedragen basis. We maken uitsluitend gebruik van professionele verf die de juiste transparantie of dekking heeft en bovendien kleurecht is. Dit gebeurt natuurlijk in overleg en naar uw wensen.


Door combinatie van vakmanschap en het gebruik van kwaliteitsproducten wordt het schilderwerk snel en professioneel uitgevoerd. Wij zetten alles strak in de verf en zorgen voor een perfecte afwerking.

Buiten schilderwerk

Duurzaam en mooi buitenschilderwerk valt of staat met de juiste verf, goed gereedschap, zorgvuldige werkwijze en op optimale omstandigheden buiten. Onderhoud aan uw woning is en blijft noodzakelijk. Ook voor de levensduur van met name hout, is het onderhoud van het schilderwerk erg belangrijk. Het houtwerk kan een kwetsbaar onderdeel zijn als dit niet goed wordt onderhouden. Dit onderhoud bestaat uit meer dan af en toe een laagje verf aanbrengen.


Schildersbedrijf Randall is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwalitatief schilderwerk en nemen dit werk u graag uit handen.

Plafond afwerking

Voor plafondafwerking bent u bij Schildersbedrijf Randall aan het juiste adres. Een prachtige afwerking waarbij je iedere ruimte direct een nieuw uiterlijk geeft. Voor zowel kleine projecten zoals plafondafwerking, en grote projecten zoals nieuwbouw, kunt u bij Schildersbedrijf Randall terecht.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor wandafwerking, wij geven u graag advies!

Wand afwerking

Wanden beslaan het grootste oppervlak van een woning of pand en zijn bepalend voor sfeer en uitstraling. De mogelijkheden om de wanden van uw woning of bedrijfspand een ander aanzien te geven zijn oneindig. Aan de hand van het type wand hebben wij de mogelijkheden van de wandafwerking uw huis of pand te verfraaien. Wilt u strak en zakelijk of juist modern, klassiek of landelijk voor de dag komen? Er is keuze uit de vele verfsoorten, verftechnieken en talloze behangvariaties wat iedere wand uniek maakt.

Glas zetten

Als gespecialiseerd glaszetter levert en plaatst Schildersbedrijf Randall alle soorten glas voor de meeste soorten woningen. Wanneer uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het toch raadzaam zijn om enkel glas te laten vervangen door isolerend glas. Met de huidige energieprijzen wordt een goede isolatie van uw woning steeds belangrijker. Bij enkel glas verdwijnt namelijk veel warmte naar buiten, waardoor de ruimte koud aanvoelt en u meer energie moet stoken. Naast het energie voordeel verhoogt hierdoor uw wooncomfort en het werkt bovendien inbraak- en geluidswerend.

Spuitwerk

Kiest u voor een superstrak schilderwerk van de hoogste kwaliteit? Dan heeft Schildersbedrijf Randall de oplossing voor grote oppervlakken zoals wanden en plafonds of veel schilderwerk.

Onder hoge druk wordt de verf op het oppervlak gespoten wat zo een mooi, egaal resultaat geeft op strakke ondergronden. Het is een snelle methode en wordt steeds vaker toegepast. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de meest uiteenlopende projecten aan