Onderhoud

Planmatig onderhoud scoort hoog als het gaat om kostenbeheersing en kostenspreiding. Wij adviseren u om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand serieus te nemen en u goed te laten informeren. Het onderhouden van uw bezit bevordert naast de levensduur ook het woon- of werkgenot. Daarnaast voorkomt u door tijdig en vakkundig onderhoud bovendien eventueel duurdere reparatiekosten.


Het onderhoud van uw bezit vergt een professionele aanpak, waarbij een goede en gedegen voorbewerking de absolute basis vormt voor kwalitatief en duurzaam schilderwerk. Schildersbedrijf Randall biedt u dit totale onderhoud. Uw bezit zal hierdoor niet alleen voor lange tijd beschermd zijn, maar tevens zijn waarde behouden en een mooie en frisse uitstraling hebben

Renovatie

Als gespecialiseerd glaszetter levert en plaatst Schildersbedrijf Randall alle soorten glas voor de meeste soorten woningen. Wanneer uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het toch raadzaam zijn om enkel glas te laten vervangen door isolerend glas. Met de huidige energieprijzen wordt een goede isolatie van uw woning steeds belangrijker. Bij enkel glas verdwijnt namelijk veel warmte naar buiten, waardoor de ruimte koud aanvoelt en u meer energie moet stoken. Naast het energie voordeel verhoogt hierdoor uw wooncomfort en het werkt bovendien inbraak- en geluidswerend.